WINSTONE-SERVICE | PALVELUMME

WINSTONE on

täysin uudenlainen, joustava ja älykäs yrityspalvelu. Se on kohdistettu liiketoiminnan tukemiseen ja kehittämiseen niillä alueilla, joilla edellytetään erityistä riskienhallintaa tai hallinnollisia vaatimuksia.

WINSTONE on

nykyaikainen, älykäs ja modulaarinen sekä kustannustehokas ja läpinäkyvä.

WINSTONE on

soveltuva pientenkin yritysten tarpeisiin, se skaalautuu ja on hyödyllinen kaiken kokoisille organisaatioille.

WINSTONE on

monipuolinen palvelukokonaisuus, joka kasvaa yritysten tarpeiden mukana palvelupakettien myötä. Palvelupaketteja on eri lain ja vaatimusten mukaisiin osa-alueisiin.

WINSTONE on

korkealuokkaista lainopillista osaamista ja liiketoiminnan ymmärrystä yhdistettynä mutkattomaan asiakaspalveluun ja joustavaan prosessiin.

WINSTONE on

ohjelmistopohjainen moderni ja asiakkaalle räätälöity pilvipalvelu hyvän hallinnon ja liiketoiminnan riskien hallintaan.

WINSTONE on helppo ja saavutettava

Tuomme palvelun kautta sitoutuneen, erikoistuneen, modernin juridiikan ja yritystoiminnan asiantuntijuuden sekä moniammatillisen tiimin helposti ulottuvillesi. Rakennamme todellisiin tarpeisiisi pohjautuvan, luotettavan sekä sinun liiketoiminnallesi lisäarvoa ja joustavuutta tuottavan palvelun.

Sinun aikaasi vapautuu merkittävästi ydinliiketoiminnallesi. Tai sille ajalle, mille koet saavasi vastinetta, kun liiketoiminnallesi tarpeellinen tieto, asiakirjat ja hallinnon laatu ovat oikealla ja ajankohtaisella tasolla sekä saavutettavissasi siellä missä oletkin.

Kiinnostutko?

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

p. 09 8560 3110

Tulemme mielellämme tapaamaan sinua.